Okulumuz 2010-2011 Eğitim Öğretim Yılında Hizmete Açılmıştır.

22.10.2013 3542

Okulumuz 2010- 2011 Eğitim Öğretim yılında hizmete açılmıştır. Hayırseverler Gülnaz-İbrahim Güngör çifti "Eğitime Yüzde Yüz Destek Projesi" kapsamında yaptıkları bağış protokollü Ankara Valiliğinde düzenlenen törenle imzalandı. Ankara Valisi Alâaddin Yüksel protokol imza töreninde yaptığı konuşmada "Ankaralı olmak nüfus cüzdanında Ankara yazması anlamına gelmez." Hayırsever Gülnaz Hanım bunun en iyi örneğidir. Kendisi "Malatya´da doğdum ama ben Ankaralıyım." diyor. Nüfus cüzdanınızda doğum yeri olarak neresi yazarsa yazsın. "Ben Ankara´yı seviyorum, Ankara´yı fark ediyorum ve yüreğimde hissediyorum ve şimdi Ankara´ya gönülden katkı yapıyorum diyorsa  Bana göre işte Ankaralılık budur "dedi. Vali Yüksel "İnsanlar öldükten sonra da yaşamaya devam etmek istiyorlarsa hiç kuşku yok ki okulların alınlarına adınızı yazdırdığında insanların gönüllerinde, o okulda eğitim gören çocukların yüreklerinde yaşamaya devam etmektedir. Ankara´nın ekmeğini yiyip, suyunu içen ve havasını soluyan ve de Ankara´ya karşı sorumluluklarını yerine getirmek isteyen hali vakti müsait olan vatandaşlarımızı okullarımızın alınlarına adlarını yazdırmaya davet ediyorum" dedi. Hayırsever Güngör Ailesi adına konuşan İbrahim Güngör, çocukken eskimesin diye ayakkabısını giymeden gittiği Kazan´a şimdi okul yaptırmanın gururunu taşıdığını dile getirerek "Bayan kuaförlüğünden kazandığım parayı, bayanlara hizmet etmek üzere kız meslek lisesi yapımında kullanmayı Allah bana lütfetti. Bu mutluluğu yaşamak çok farklı. Gerçek servetim buymuş benim" dedi. Gülnaz Güngör ise okul yaptırmanın farklı bir haz olduğunu, imkanı olan herkesin okul yaptırmasını istedi. Ankara Valisi Alâaddin Yüksel "Yapılan yardımların miktarlarının herhangi bir öneminin olmadığını, her kim eline bir tuğla alsa ve eğitime katkı yapsa alnından öperiz"diyerek hayırseverlere teşekkür etti. Daha sonra projeye destek veren Gülnaz-İbrahim Güngör çifti ile protokol imzaladı. Vali Yüksel, katkı sağlayan hayırseverleri alınlarından öperek kutladı.

Adres:
Gülnaz İbrahim Güngör Tara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kayı Mahallesi, Ahievran Caddesi KAHRAMANKAZAN / ANKARA