Ayşe Esra TURAN YAŞAR - Okul Müdürü

Okul Müdürü Ayşe Esra Turan Yaşar, 9 Kasım 1977 Sinop Ayancık’ta doğdu. İlk ve orta öğrenimlerini Safranbolu’da tamamladı. 2000 yılında Lisans eğitimini  Ege Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu’nda, Yüksek Lisans eğitimini ise Kastamonu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Eğitim Yönetimi ve Planlaması alanında tamamladı. 10 yıl Ankara’da özel sektörlerde hemşirelik ve yöneticilik görevlerinde bulundu. 2011 yılında Milli Eğitim Bakanlığı kadrosuna geçerek 2015- 2021 yılları arasında Sincan Nefise Andiçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Koordinatör Müdür Yardımcılığı, 2022 Eylül-2023 Kasım arasında da Sincan Pınarbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Koordinatör Müdür Yardımcılığı kadrosunda görev aldı. Kasım 2023 tarihi itibariyle okulumuzdaki görevine başladı. Ayşe Esra Turan Yaşar evli ve 3 çocuk annesidir.